Design

Ting jeg liker i juli

7 July, 2014

Lenker jeg har funnet og likt (og lagd) denne måneden.

Jeg har satt opp en nettside for en venn av meg. Den skal hun fylle med mye bra innhold fremover, tenker jeg. Hun må lære seg å bruke den, så mulig vi må ha en liten blog camp. Just another WordPress site. Visste du forresten at “Themes” er oversatt til “Bunad” i den nynorske oversettelsen av WordPress? Veldig sjarmis.

Denne tutorialen fra Creative Cow om hvordan du lager håndskrevet logo eller tekst i After Effects. Jeg har prøvd meg på slike tegne-animasjoner tidligere, og syns de er tøffe. Trenger å bli flinkere (og kjappere) i After Effects.

E-kurs. Det er alltid et e-kurs. Nå er det e-kurs om e-kurs, kan det bli bedre?

Gamle Valentinkort fra Nasjonalmuseet på Flickr.

Talk Like TED: The 9 Public-Speaking Secrets of the World’s Top Minds, er en bra bok. Den er nyttig både for deg som holder foredrag, men den gir også fine tips for hvordan levere et budskap på en spennende og fengende måte. Her er et intervju med forfatteren.

Morsomme autosvar folk har lagt inn i mailen sin. Inspo til sommerferien? Min er forferdelig kjedelig i forhold.

En interessant bloggpost fra Zen Habits om å lære. Jeg kjente meg veldig igjen, for mye av det jeg kan er selvlært, eller i alle fall ikke lært på skolen. Som alt jeg kan om nettsider. Eller grafisk design.

E-kurset Clutter Free, om å leve med mindre ting. Jeg har en drøm om å bo i et hjem med rene flater og ryddige skap. En dag skal det skje.

Å vite hva du vil folk faktisk skal gjøre på nettsiden din er kjempeviktig. Hvor er Call-To-Action? Hvilke farger bør du bruke? Les om måter å forbedre designet ditt på 7 Simple Design Tweaks That Send Conversions Through the Roof fraThe Daily Egg.

Infovideoene fra Kurzgesagt!

Les også

579A2101Det jeg likte i juni

You Might Also Like