Teknologi, Web

Ting jeg liker i juni

6 June, 2014

Ny vår for Jawbone UP. Siden det har blitt mye turgåing for tiden, fant jeg frem UPen igjen. Det er jo tross alt mer motiverende å telle skrittene dine hvis du faktisk er i nærheten av å oppnå målet på 10 000 skritt for dagen. Hvis du som jeg triller barnevogn på turene denne sesongen, så vil ikke Jawbone UP registrere skrittene riktig når du har båndet på armen. Jeg har festet det til skoene mine. Da slipper jeg å irritere meg over et klumpete og stygt armbånd også.

Nettkurs. Jeg liker å lage dem, og jeg liker å ta dem. Og jeg er enig med Anant Agarwal i EdX om at opplevelsen av nettstudier er veldig annerledes enn å være en tradisjonell student.

Wikipedia, derfor har jeg donert penger slik at det skal fortsette å holdes reklamefritt.

Å droppe fyllordene og skrive kort er å skrive godt. Bokanmeldelse fra bekkelund.net.

Jeg har ingen intensjoner om å gjennomføre Internet History, Technology, and Security på Coursera, men alle intensjoner om å se foredragene og snuse på litteraturen.

 

You Might Also Like