Diverse

Ting jeg liker i oktober

4 October, 2014
Det som kanskje er aller best med oktober frem til nå (og nå er det jo tidlig ennå, så ting kan jo forandre seg) er at det er fint nok til å sitte ute på en benk i solen med avis og kaffe, og høstlig nok til å drikke kakao i sofaen på kvelden. Det er utrolig fint å gå i Marka for tiden, høstfarger og sol er bare så uendelig vakkert.
 

Her er flere ting jeg liker akkurat nå:

Hvis månen var bare en pixel. Shit, universet er svært.

Bra folk som anbefaler meg podcaster. Etter jeg la ut tipset mitt om Digital Human, fikk jeg tips tilbake fra Benjamin om The Infinite Monkey Cage og Hilde tipset meg om No Such Thing As a Fish. Hedvig tipset meg om This American Life, men den har jeg jo allerede fått med meg. Er ikke helt ute, sjø. Sjekk forresten gjerne ut den nye podcasten deres, Serial.

Jeg vet ikke om jeg liker Ello eller ikke ennå, men jeg liker at sosiale medier utvikler og endrer seg. Spørsmålet er jo hvordan de skal tjene penger med den forretningsideen, og kanskje hele anti-kapitalistgreien rakner litt når de er finansiert som de er. Og kanskje det ikke er noe problem å være et produkt uansett. Foreløpig tar jeg det med ro, jeg liker jo både svart/hvit minimalisme og sosiale medier.

Den nye bloggen En slask på tinget, den har jeg lagt inn i Feedlyen min.

Sier du “vi” når du kunne sagt “jeg”? Ord betyr noe.

Visjonærene som formet grafisk design. Smashing Magazine er gode greier. Speaking of, sjekk ut videoene fra konferansen deres i NY på Vimeo for bra foredrag.

“Hva betyr den r-en på linja som går fra sentrum av sirkelen og ut på randen?” -Kjemiker ble introdusert for det hittil ukjente begrepet radius… fra Overhørt på NTNU

3 eksempler på vellykket A/B-testing. Jeg syns testing egentlig er litt kjedelig, men det er umulig å komme utenom. Det enkleste er å teste nyhetsbrev, syns jeg. Da får man gjerne noen tips til nettsidene også.

I Do Art nettbutikk med mange fine trykk. Jeg bor i et oppussingsobjekt og vi prioriterer akustisk himling foran fine ting, derfor fantaserer jeg om fin kunst på veggene og Dråpen, stolen til Arne Jacobsen. (Så. Sinnsykt. Fin. Men det er mulig jeg er blitt IKEAfisert, jeg syns nemlig 2500 kr for en spisestuestol er grådig dyrt. Man trenger jo minst seks stykker. Kanskje jeg skal kjøpe en og ha som kontorstol. Dessverre er dezignstol et stykke ned på listen over ting jeg kan bruke penger på.)

iPhone 6. Bra at de går tilbake til avrundede former, jeg har alltid syns 3GS´en var den fineste.

Du vet hvem Ada Lovelace er nå, ikke sant? Hvis ikke, les denne.

Mer kunst: Quotes on shit. Kommentar til forbrukersamfunnet med ord på forkastede ting.

You Might Also Like