Media

Tips til underholdning på t-banen

8 December, 2017

T-baneskinner

Det er fredag, og helgen nærmer seg. Har du planer for tbaneturen/bussturen hjem fra jobb?

Jeg pleier å bruke halvtimen på tbanen til Netflix, et kurs fra Lynda/Coursera/Skillshare eller TED Talks. Det er forresten lenge siden jeg har sett foredrag fra TED, så jeg gikk inn i appen for å sjekke om det er noe interessant der. Og det var det, jeg har lastet ned tre videoer som jeg skal se på hjemveien:

What makes something go viral?

Dao Nguyen fra Buzzfeed forteller om hvordan teamet hennes jobber for å lage fristende quizzer, lister og videoer.

3 fears about screen time for kids – and why they`re not true

Sara DeWitt mener vi kan senke skuldrene når det kommer til skjermtid og barna våre.

How Amazon, Apple, Facebook and Google manipulate our emotions

Scott Galloway holder en tirade om hvordan disse fire selskapene ble så store at de er blitt en daglig del av livene våre.

God helg!

You Might Also Like