Design, E-læring

Ukentlige leksjoner om design

19 February, 2014

Bilde: Objectified (2009) regissert av Gary Hustwit (Storbritannia)

Bilde fra filmen Objectified (2009) regissert av Gary Hustwit (Storbritannia)

 Jeg liker konseptet hvor jeg får en liten dose faglig oppdatering hver uke, og må gjøre en jevnlig innsats for å holde meg oppdatert og inspirert. Jeg ender veldig ofte opp inne på Amazon og kjøper nye fagbøker som ser spennende ut, men det er jo også haugevis av ressurser som ligger på nett. Siden MOOCen jeg har fulgt de siste ukene  om innholdsstrategi begynner å gå mot slutten har jeg lett etter andre kurs eller ressurser som er spennende. Hack Design er en av dem.

Hack Design er en nettside som har samlet 50 leksjoner om design. Det er alt fra video til artikler, og du får en epost hver mandag med en ny leksjon. De ligger også åpent ute, slik at du kan ta dem i ditt eget tempo. Den første leksjonen er filmen Objectified, som er en dokumentar om hvordan alt vi omgir oss med er designet. Det er en bra dokumentar, og en fin introduksjon til emnet, syns jeg. I eposten jeg fikk i uke 1 har jeg allerede nevnt Jessica Hische sitt prosjekt Daily Drop Caps, men sjekk også ut videoen hvor hun snakker om typografi!

You Might Also Like