Teknologi, Ute

Ut på tur med iPhone iOS6

23 September, 2012

Jeg ekstremtestet det nye kartet mitt i helgen. Etter at jeg oppdaterte til iOS6 har jeg ikke lenger Google Maps som default kart på telefonen min, men har byttet til Apple sitt eget.

Sånn gikk det:

Jeg syns ikke kartet til venstre gav meg så mye, så vi måtte opp med Google Maps for å se hvor vi var. Den telefonen som ikke var oppdatert mistet jo så klart dekningen, og da hjelper det ikke uansett hvor bra kart den har. Så da sitter du der da, med helt nyoppdatert telefon som har et kart uten veier. Hva gjør du?

Jo, du tar frem papirkartet. For et nederlag. Jeg kommer til å installere Google Maps-appen fortere enn svint. På samme måte som at jeg foretrekker Google Chrome over Safari så foretrekker jeg nå Google Maps over Apple-ødeland. Noen må skjerpe seg. (Og det er ikke bare på fjellet kartet er dårlig, Apple scorte ikke ekstrapoeng hos denne bergenseren, for å si det sånn.)

You Might Also Like