Teknologi

WiFi ødelagt på iPhone

2 April, 2014

iPhonen bestemte seg plutselig for å ikke lenger kunne koble seg til Wifi, og da ble jeg litt grinete, for det er tungvint å oppdatere apps via iTunes, og dessuten trenger jeg Wifi til å laste ned offline spillelister på Spotify. Ingen av triksene på nett funket, men tilfeldighetene gjorde at det endte godt til slutt likevel.

Butikken sa at det var en komponent som var ødelagt. Ikke ville de reparere den dumme iDingsen heller, de ville heller selge meg en ny og sende den gamle til et u-land for å bli demontert. Tøysete, syns jeg, og mente at ting sannelig bør vare mer enn to år. Da angret jeg på at jeg ikke har en Samsung istedet, for de blir visst reparert ifølge mobilmannen. Jeg googlet rundt for å finne ut av hva jeg kunne gjøre for å fikse telefonen, og ingen triks funket. Ikke nullstilling, ikke å holde inn alle knappene, ikke sletting og gjenoppretting. Ingenting.

Så gav jeg opp og glemte hele greien. En natt fikk ikke telefonen den vanlige oppladningen og gikk helt tom for batteri. Da jeg ladet den opp igjen og skrudde den på så var på magisk vis hele problemet løst. Wifi is back in town og freden er gjenopprettet.

Forresten: Hvis du lurer på hva i alle dager iPhonen ligger på, så er det restene av radiatoren som helt ut av det blå eksploderte(!). Veldig glad for at jeg ikke satt ved kjøkkenbordet da det skjedde, for å si det sånn. Jeg som alltid har hatt et så positivt forhold til elektronikk, i en periode her virket det som om all elektronikk hatet meg. Men radiatorrestene ble jo en fin og beskrivende bakgrunn på bildet, så aldri så galt, som de sier.

You Might Also Like